BP Malerfirma

Vores services

Vi klarer alt inden for malerarbejde
- 01

Maling

Vi maler både vægge og lofter, derudover maler vi undendørs. Vi kan derfor klare alle typer af opgaver inden for malerarbejde, som du kunne have brug for hjælp til. Vi har en stor viden om hvilke typer maling, der egner sig bedst til forskellige opgaver. Der er både forskel på hvilken maling man anvender udendørs, indendørs, på forskellige materialer og i forskellige rum i hjemmet. Kontakt os gerne for mere information samt gode råd.

- 02

Tapetsering

Vi kan opsætte alle former for tapet. Vi kan også hjælpe med at guide dig til den bedste løsning inden for tapeter. Ønsker du tapetsering med filt eller væv? Vi kan klare det hele. Du kan få opsat tapet i alle dine rum i hjemmet, også på badeværelset. Et nyt tapet, både ensfarvet og med et flot mønster, kan virkelig gøre en forskel i et rum. Inden vi opsætter nyt tapet, sørger vi altid for at spartle og grunde dine vægge, så du får det bedst mulige resultat.

- 03

Spartling

Inden man går i gang med malerarbejde eller tapetsering, er det vigtigt med et grundigt forarbejde. Her spartler vi dine vægge for at få det bedste og mest jævne resultat, der kan stå slot i mange år. Vi spartler alle ujævnheder og gør klar til det videre arbejde. Kontakt os gerne for at høre mere eller for et uforpligtende tilbud på din opgave.

- 04

Opsætning af væv

Ved tapetsering opsætter vi også væv. Væv kan ved med til at beskytte dine vægge, da det kan forhindre at dine vægge slår revner, derudover kan vævet forhindre at løst puds smuldrer af væggen. Væv er med til at give dine vægge et flot, plant og ensartet udseende. Derfor er det en rigtig god idé at opsætte væv inden der males. Kontakt os for at høre mere eller hvis du skal bruge et uforpligtende tilbud.

- 05

Renovering

Har du købt et ældre hus, eller skal du have renoveret det, som du allerede bor i? Så kan vi hjælpe dig. Vi har gennem tiden renoveret mange vægge, hvor vi har grundet, opsat væv og til sidst malet. Vi udfører altid et grundigt arbejde i god kvalitet, så vores kunder kan være tilfredse med det færdige resultat. Du skal være velkommen til at ringe til os med din opgave, hvis du skal bruge et uforpligtende tilbud.

- 06

Maling med linolie

Vi maler også med linolie. Dette kan eksempelvis være på vinduer og døre udvendigt. At male vinduer og døre kan være et større større arbejde, som kræver præcision. Vi har arbejdet med malerarbejde i mange år og har defor det helt rigtige håndelag til at male dine vinduer og døre. Kontakt os gerne for at høre mere eller for et uforpligtende tilbud på din opgave.